Produkter

Fotopakker leilighet, hus og hytter

Vi tilbyr foto pakker for leiligheter, hus og hytter. Har tar vi fasadebilder, hage og uteområder. Innvendig tar vi bilder av alle oppholdsrom som stue, kjøkken, soverom og bad.  Måler opp, og lager 2D plantegning av boligen.

Pris: 4.500,- for leilighet, og 6.000,- for hus.

Kveldsfoto

Vi kan ta solnedgang eller kveldsbilder for å fremmheve en koselig stemning på uteområde, eller rom med utsikt. Skal bilder tas inne erdet en fordel med downligths i rommet. Utsikten bør og være i den retningen solen går ned for å få best effekt. 6-8 bilder

Kr 4.000,-

Tomtefoto

Her finne vi best mulig vinkel for å få frem tomtens plassering og utsikt. 2 av bildene i denne pakken blir og tomtegrense lagt inn.

Kr 4.000,- (pluss 500 pr ekstra tomt på samme lokasjon)

Plantegninger

Til fotopakkene leverer vi 2D plantegninger. Vi kan og levere 3D plantegninger.Kr 500,- pr etasje.

Digital styling

Har du en bolig som står tom, men ønsker møbler til bildene kan vi style digitalt. Det settes kun inn møbler, overflater pusses ikke opp. Kr 1.000,- pr bilde.

Digital styling og oppussing

Her pusser vi opp overflater digitalt, og styler med møbler digitalt. Noe som kan brukes om det er ønskelig å vise hvordan det kan bli med litt oppussing.

Kr 1.500,- pr bilde.

Digital ombygning

Bygge om rom? Vi kan vise digitalt. Bygger om og styler digitalt. Noe som kan brukes om det er ønskelig å vise hvordan det kan bli med etter ombygning.

Kr 7.000,- pr bilde.

Digital illustrasjon nybygg

Skal dere bygge hus kan vi lage bilde fasade og fra rom. Har trenger vi byggtegninger, og skisser på hvor i terrenget det skal ligge.

Kr 7.000,- pr bilde.

Bolig video

Lager en video med høydepunktene fra boligen, eller gjennomgang av hele boligen.

Kr 2.000,-